aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: WEJOIN
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~320
Ετήσιες πωλήσεις: 30000000-35000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2004
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Ιδρυμένη το Μάρτιο του 2004, η μηχανική & ηλεκτρική Co. Shenzhen WEJOIN είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των ευφυών προϊόντων ελέγχου προσπέλασης. Έχει σχεδόν 200 κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες. Τα κύρια προϊόντα του συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής σερβο πύλης εμποδίων υψηλών σημείων, της σερβο πύλης εμποδίων υψηλών σημείων, της σερβο πύλης εμποδίων μέσος-τελών, του εμποδίου χτυπημάτων, της περιστροφικής πύλης τρίποδων, του εμποδίου ταλάντευσης, της πύλης ταχύτητας, κ.λπ., είναι κατάλληλα για την είσοδο και βγαίνουν διαχείριση του οχήματος και του προσωπικού όπως η πύλη μεγάλου φόρου, το εμπορικό plaza, οι κατοικήσιμες περιοχές, οι σταθμοί, τα τελωνειακά σημεία ελέγχου, κ.λπ.

 

Από το 2017, Shenzhen WEJOIN έχει επενδύσει βαριά στην οικοδόμηση των ευφυών γραμμών παραγωγής ρομπότ. Ως τα τέλη του 2018, έχει διαμορφώσει σχεδόν 30 ευφυείς γραμμές παραγωγής ρομπότ με περισσότερα από 160 σύνολα εξοπλισμού. Έχει εισαγάγει επίσημα μια νέα εποχή της ευφυούς κατασκευής, πραγματοποιώντας την αυτοματοποίηση ακριβώς die-casting, εξαρτήματα που επεξεργάζονται, ολόκληρες η συνέλευση, η συσκευασία, κ.λπ.. Το περιεκτικό ποσοστό αυτοματοποίησης είναι περισσότερο από 75%, του οποίου περισσότερο από 90% των ανταλλακτικών παράγονται από τα ευφυή ρομπότ, βεβαιώνοντας τη συνέπεια και τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων. WEJOIN έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 300.000 πυλών εμποδίων μονάδων μέσω των ευφυών προϊόντων και την ευφυή κατασκευή της «διπλής νοημοσύνης» να βοηθήσει τη βιομηχανία να αναπτυχθεί σταθερά.

 

Το Shenzhen WEJOIN συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την καινοτομία τεχνολογίας, την ποιότητα των προϊόντων, και τη ικανότητα παραγωγής εστιάζοντας στην κατασκευή του εμπορικού σήματος, του δικτύου πώλησης, και του δικτύου υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Μέχρι τώρα, οι οργανώσεις υπηρεσιών πωλήσεων και μεταπωλήσεων έχουν ιδρυθεί σε περισσότερες από 30 επαρχίες και πόλεις σε εθνικό επίπεδο, που παρέχουν την υψηλής ποιότητας υπηρεσία για περισσότερους από 3.000 διανομείς και συστήματα ένταξης. Συγχρόνως, με την προώθηση της σφαιρικής στρατηγικής WEJOIN, τα προϊόντα WEJOIN έχουν εξαχθεί στις χώρες σε όλο τον κόσμο και τις εξόδους υπηρεσιών πρακτόρων οργάνωσης σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, όπως το Μεξικό, η Βραζιλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μαλαισία, η Τουρκία, το Ισραήλ, η Ινδία, η Ταϊλάνδη, ο Καναδάς, και η Νότια Αφρική. WEJOIN είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας της πύλης εμποδίων στην Κίνα.

 

Θέση:

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

-02-
Ιστορία

Το Νοέμβριο του 2002, το τμήμα ηλεκτρονίων WEJOIN, ο προκάτοχος WEJOIN Company, καθιερώνεται σε Gongming, πόλη Shenzhen. Στην αρχή, υπάρχουν 7 υπάλληλοι, το εργαστήριο είναι λιγότερο από 100 τετραγωνικά μέτρα. Η κύρια επιχείρηση παράγει ένα σύστημα ελέγχου πορτών.
 

Τον Ιούνιο του 2003, το τμήμα ηλεκτρονίων WEJOIN επεκτείνει την παραγωγή, και ο αριθμός αυξήσεων υπαλλήλων σε πάνω από 30, το εργαστήριο είναι πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα. Εκτός αυτού, WEJOIN αυξάνει επίσης τις πωλήσεις.
 

10 Μαρτίου 2004, η μηχανή Shenzhen WEJOIN & η ηλεκτρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκαν σε Biling, Pingshan, περιοχή Longgang, Shenzhen, το οποίο καλύπτει έναν τομέα 2000 τετραγωνικών μέτρων.
 

Τον Ιούλιο του 2004, το εργαστήριο μηχανημάτων WEJOIN καθιερώθηκε, και WEJOIN που διπλώνει πρώτα το χειριστή πυλών ήταν από τη γραμμή συνελεύσεων.
 

Το Σεπτέμβριο του 2004, WEJOIN προσδιορίστηκε όπως η «ιδιωτική επιχείρηση τεχνολογίας Shenzhen», η Ε&Α τεχνολογίας της επιχείρησης WEJOIN βεβαιώθηκε από την κυβέρνηση.
 

Το Δεκέμβριο του 2004, πύλη εμποδίων WEJOIN η πρώτη (σειρά πυλών εμποδίων DZ01) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

5 Αυγούστου 2005, WEJOIN κινήθηκε από Biling προς Pinghuan, Pingshan, με πάνω από 270 υπαλλήλους, την περιοχή εργοστασίων 10000 τετραγωνικών μέτρων, και είχε τις γραμμές παραγωγής ηλεκτρονικού, της κατεργασίας, του μετάλλου φύλλων, της πύλης εμποδίων, και της μηχανής.
 

Το Σεπτέμβριο του 2005, οι εισελκόμενες «συσκευές ναυσιπλοΐας προγράμματος καροτσακιών πυλών» που αναπτύχθηκαν ανεξάρτητα από WEJOIN, κέρδισαν το βραβείο επιστήμης του 2003-2005 ετήσιο της περιοχής Longgang και καταχώρησαν ως ερευνητικό επίτευγμα της επιστήμης και της τεχνολογίας από Shenzhen Bureau της επιστήμης και της τεχνολογίας.
 

Το Μάρτιο του 2006, WEJOIN απονεμήθηκε το πιστοποιητικό και την πινακίδα «της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας Shenzhen» από Shenzhen Bureau της επιστήμης και της τεχνολογίας.
 

Τον Ιούλιο του 2006, χειριστής πυλών WEJOIN ο πρώτος γλιστρώντας αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Σεπτέμβριο του 2006, το υπερπόντιο τμήμα WEJOIN καθιερώθηκε.
 

Το Νοέμβριο του 2006, το 10ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.
 

1 Ιανουαρίου 2007, το πάρκο τεχνολογίας WEJOIN που αρχίζει έτος για να κατασκευάζει, η περίοδος κατασκευής είναι ένα.
 

Τον Ιούνιο του 2007, πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ εμποδίων WEJOIN η πρώτη (σειρά πυλών εμποδίων DZ02) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Σεπτέμβριο του 2007, χειριστής πυλών ταλάντευσης WEJOIN ο πρώτος αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Δεκέμβριο του 2007, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 1000 σύνολα/μήνας.
 

25 Ιανουαρίου 2008, το πάρκο τεχνολογίας WEJOIN τυπικά πλήρες, ολόκληρη η επιχείρηση που κινείται προς το νέο εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 12000 τετραγωνικών μέτρων, τομέας κατασκευής 28000 τετραγωνικών μέτρων.
 

Το Φεβρουάριο του 2008, τα πρώτα υποκαταστήματα WEJOIN, εταιρία υλικού Teamjoin καθιερώθηκαν.
 

Το Μάρτιο του 2008, τα δεύτερα υποκαταστήματα WEJOIN, εταιρία ακρίβειας Vliga καθιερώθηκαν.
 

Τον Οκτώβριο του 2008, το 20ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.
 

Το Μάρτιο του 2009, την πρώτη σύνοδο της διάσκεψης εμπόρων άνοιξαν grandly.
 

Το Μάιο του 2009, πύλη εμποδίων DZ601/701 WEJOIN η πρώτη (σειρά πυλών εμποδίων DZ03) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Ιούνιο του 2009, WEJOIN κέρδισε το «εθνικό επιχειρηματικό βραβείο υψηλής τεχνολογίας» και έλαβε το «βραβείο καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας περιοχής Longgang του 2007-2009».
 

Το Δεκέμβριο του 2009, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε στα σύνολα του 2000/μήνας.
 

Τον Ιανουάριο του 2010, η πύλη εμποδίων WEJOIN απονεμήθηκε την επιχείρηση εμπορικών σημάτων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ του 2009.
 

Το Μάρτιο του 2010, περιστροφική πύλη τρίποδων WEJOIN η πρώτη πλήρης-αυτόματη αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Απρίλιο του 2010, η ευφυή πύλη εμποδίων WEJOIN και το καροτσάκι που διπλώνουν το ανοιχτήρι πυλών κέρδισαν «το πιστοποιητικό του ανεξάρτητου προϊόντος καινοτομίας».
 

Τον Ιούνιο του 2010, απονεμημένο «εθνικό πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας» περιστροφικών πυλών τρίποδων WEJOIN εμφάνιση.
 

Το Σεπτέμβριο του 2010, πύλη εμποδίων φρουράς Longmen WEJOIN η πρώτη (σειρά πυλών εμποδίων DZ04) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Φεβρουάριο του 2011, το εμπόδιο χτυπημάτων WEJOIN πρώτος (σειρά εμποδίων χτυπημάτων TY201) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Μάιο του 2011, WEJOIN απένειμε μια από τις πιθανότερες μαρκάροντας επιχειρήσεις σε Shenzhen.
 

Τον Ιούλιο του 2011, το 30ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.
 

Το Δεκέμβριο του 2011, WEJOIN απένειμε «το νέο ρεκόρ της επιχείρησης Shenzhen».
 

Το Φεβρουάριο του 2012, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 3000 σύνολα/μήνας.
 

Το Μάιο του 2012, WEJOIN που διευρύνει πρώτα το εμπόδιο χτυπημάτων (σειρά εμποδίων χτυπημάτων TY301) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Σεπτέμβριο του 2012, μετά από την επαναξιολόγηση, WEJOIN κέρδισε το «εθνικό επιχειρηματικό βραβείο υψηλής τεχνολογίας» πάλι.
 

Το Φεβρουάριο του 2013, περιστροφική πύλη τρίποδων ηλεκτρομαγνητών WEJOIN η πρώτη αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Ιούλιο του 2013, η μηχανική & ηλεκτρική Co. Shenzhen WEJOIN καθιερώθηκε.
 

Τον Οκτώβριο του 2013, εμπόδιο ταλάντευσης ηλεκτρομαγνητών WEJOIN το πρώτο αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Ιανουάριο του 2014, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 4000 σύνολα/μήνας.
 

Το Μάιο του 2014, πύλη εμποδίων WEJOIN η πρώτη οικονομική πολιτική (σειρά εμποδίων DZ-j) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Δεκέμβριο του 2014, πύλη εμποδίων διαφήμισης WEJOIN η πρώτη (σειρά πυλών εμποδίων DZ-γ) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Ιανουάριο του 2015, ενημερωμένη η WEJOIN γραμμή συνελεύσεων πυλών εμποδίων χτίστηκε και βαλμένος στη χρήση, η ικανότητα παραγωγής πυλών εμποδίων έφθασε σε 4000 σύνολα/μήνας.
 

Το Φεβρουάριο του 2015, η οργάνωση τμημάτων εμποδίων ελέγχου προσπέλασης WEJOIN, η ικανότητα παραγωγής της περιστροφικής πύλης έφθασε σε 600 σύνολα/μήνας.
 

Τον Αύγουστο του 2015, πύλη εμποδίων ταχύτητας WEJOIN η πρώτη διπλή (σειρά πυλών εμποδίων DZ01S) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Οκτώβριο του 2015, η πρώτες διπλές ταχύτητα WEJOIN & η πύλη εμποδίων δις-κατεύθυνσης (σειρά εμποδίων DZ04S) αναπτύχθηκαν και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Ιανουάριο του 2016, πύλη εμποδίων συχνότητας WEJOIN η πρώτη εμπορική μεταβλητή (σειρά πυλών εμποδίων CB01) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Απρίλιο του 2016, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 6000 σύνολα/μήνας.
 

Τον Ιούνιο του 2016, περιστροφική πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ η σερβο πλήρης-αυτόματη τρίποδων WEJOIN πρώτος αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Αύγουστο του 2016, η υψηλή ταχύτητα WEJOIN πρώτος, πύλη εμποδίων 0.6s (σειρά πυλών εμποδίων CB01E) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Το Σεπτέμβριο του 2016, η πρώτες μεταβλητές συχνότητα WEJOIN & η πύλη εμποδίων δις-κατεύθυνσης (σειρά πυλών εμποδίων DZ04P) αναπτύχθηκαν και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Οκτώβριο του 2016, το εργαστήριο μηχανημάτων WEJOIN αναβαθμίστηκε, η πρώτη αυτοματοποίηση του ευφυούς ρομπότ χρησιμοποιήθηκε για τη συγκόλληση κατόχων βραχιόνων.
 

Τον Ιανουάριο του 2017, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 7000 σύνολα/μήνας.
 

Το Μάρτιο του 2017, αυτοματοποίηση WEJOIN πρώτος του ευφυούς ρομπότ για την επεξεργασία κιβωτίων ταχυτήτων, που τίθεται στη χρήση.
 

Τον Ιούνιο του 2017, αυτοματοποίηση WEJOIN πρώτος του ευφυούς ρομπότ για die-casting ακρίβειας, που τίθεται στη χρήση.
 

Τον Αύγουστο του 2017, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 8000 σύνολα/μήνας.
 

Τον Οκτώβριο του 2017, αυτοματοποίηση WEJOIN πρώτος του ευφυούς ρομπότ για την επεξεργασία άξονων, που τίθεται στη χρήση.
 

Το Νοέμβριο του 2017, WEJOIN έχει την οργάνωση 13 γραμμές παραγωγής με την αυτοματοποίηση του ευφυούς ρομπότ και βαλμένος στη χρήση.
 

Το Δεκέμβριο του 2017, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 9000 σύνολα/μήνας.
 

Τον Ιανουάριο του 2018, πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ σερβο εμποδίων WEJOIN η πρώτη εμπορική (σειρά πυλών εμποδίων CB03) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

-03-
Υπηρεσία

Το σύστημα ελέγχου προσπέλασης WEJOIN και τα σχετικά τμήματα πυρήνων σχεδιάζονται ανεξάρτητα και κατασκευάζονται. Περιλαμβάνονται η πύλη εμποδίων, η περιστροφική πύλη τρίποδων, το εμπόδιο χτυπημάτων, το εμπόδιο ταλάντευσης, και η κλειδαριά χώρων στάθμευσης.

 

Η πύλη εμποδίων WEJOIN κατασκευάζεται με τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει ευφυή και αυτοματοποιημένη λειτουργία. Το δομικό σχέδιό του ενσωματώνει τον ανεξάρτητα αναπτυγμένο συμπλέκτη και την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία μας γύρω από τα των μετόπισθεν εμπόδια. Ο κύριος-πίνακας έρχεται με τις διεπαφές σύνδεσης για τους ανιχνευτές οχημάτων, τους φωτεινούς σηματοδότες, το υπέρυθρο φωτοκύτταρο, καθώς επίσης και τις συσκευές επικοινωνίας RS485. Αυτές οι λειτουργίες έχουν ως σκοπό να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών.

 

Η περιστροφική πύλη τρίποδων χαρακτηρίζει ένα mechatronics δομικό σχέδιο που υποστηρίζει τις λειτουργίες όπως η ανίχνευση καρτών και η αμφίδρομη διάβαση. Έρχεται με ένα εν πλω πρόγραμμα για την αυτόματες ανάλυση και τη διόρθωση ελαττωμάτων. Ο μέσος βραχίονας θα μειωθεί αυτόματα κάτω όταν τροφοδοτείται μακριά και άνοδοι επάνω όταν τροφοδοτείται επάνω. Η διεπαφή σύνδεσης είναι διαθέσιμη για τους μετρητές επιβατών, και τους διπλός-κατευθυντικούς φωτεινούς σηματοδότες. Λειτουργούσα σε ένα πλήρες σύνολο πρωτοκόλλων επικοινωνίας, η περιστροφική πύλη προσφέρει τις χρήσιμες λειτουργίες όπως η μαλακή έναρξη, overclock προστασία, και αυτόματη ανίχνευση εμποδίων.

Τα ακριβώς επεξεργασμένα στη μηχανή εμπόδια χτυπημάτων και τα εμπόδια ταλάντευσης προσφέρουν μια πλήρη σειρά των λειτουργιών συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου συναγερμού, της πύλη-ανοικτής συμπληρωματικής προμήθειας έκτακτης ανάγκης, του υπέρυθρου αντι-σφιγκτήρα, της αυτόματης διάγνωσης ελαττωμάτων, της κλειδαριάς αντι-αντιστροφής, καθώς επίσης και του ενιαίου ή ελέγχου προσπέλασης διπλός-κατεύθυνσης. Το αυτόματο πύλη-κλείσιμο επιτρέπεται κατά τη διάρκεια δύναμη-επάνω. Εάν η μετάβαση παραμείνει αχρησιμοποίητη αφότου έχει χορηγηθεί η πρόσβαση πυλών, το εμπόδιο θα παρατείνει αυτόματα το χρόνο πρόσβασης. Ο περίοδος χάριτος μπορεί να βαθμολογηθεί.

 

WEJOIN είναι συνήγορος της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Η επαγγελματική ομάδα ανάπτυξής μας οδηγείται από τον κ. Tu — ένας γνωστός εμπειρογνώμονας στη εγχώρια βιομηχανία. Οι συνεχείς προσπάθειές τους έχουν παραγάγει περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πνευματικής ιδιοκτησίας, των οποίων υπάρχουν πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Ειδικευόμαστε στις τεχνολογίες που περιλαμβάνουν τα συστήματα ελέγχου προσπέλασης, τις trackless εισελκόμενες πόρτες, καθώς επίσης και τα συστήματα διαχείρισης δυνατότητας στάθμευσης.

 

Η εστίασή μας στις διοικητικές μέριμνες, την εξασφάλιση ποιότητας, την τεχνολογία παραγωγής, και την απεικόνιση εμπορικών σημάτων συμπληρώνεται από μια έμφαση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Με τη συνεργασία περισσότερων από 50 διανομέων παγκοσμίως, έχουμε καθιερώσει επιτυχώς ένα δίκτυο παγκόσμιας υπηρεσίας. Οι ειλικρινείς και προσεκτικοί αντιπρόσωποι είναι στην εφεδρεία για να παρέχουν την επαγγελματική βοήθεια στην εκτιμημένη πελατεία μας. Χρησιμοποιούμε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα για την τοποθέτηση των διεθνών διοικητικών μεριμνών. Οι διαταγές μεταφέρονται και μέσω του αέρα και της θάλασσας είτε στα πλήρη φορτία εμπορευματοκιβωτίων είτε λιγότερο από τα φορτία εμπορευματοκιβωτίων. WEJOIN λειτουργεί στενά με τις εμπιστευμένες ναυτιλιακές εταιρίες για να εξασφαλίσει ότι όλες οι παραδόσεις γίνονται ακίνδυνα, ακριβώς, και εγκαίρως.

-04-
Η ομάδα μας

Τμήμα Ε&Α
Το τμήμα Ε&Α WEJOIN έχει 58 προσωπικό, εξουσιάζει 10% όλων των υπαλλήλων WEJOIN. Κάτω από την οδήγηση του κύριου μηχανικού Mr.Tu Qichun που είναι ένας από τους πιό επιτακτικούς μηχανικούς για τα προϊόντα ελέγχου προσπέλασης στην Κίνα, WEJOIN έχει αναπτυχθεί πολλά είδη πύλης εμποδίων, πύλη περιστροφικών πυλών, πύλη ταχύτητας, πύλη ταλάντευσης από το 2004 επάνω. Κάθε χρόνο έχουμε αναβαθμίσει τα προϊόντα εξόδων και το μεσημεριανό γεύμα στα νέα προϊόντα βάσει της αγοράς ανατροφοδοτεί. Ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε τα καταλληλότερα προϊόντα για τους πελάτες.

 

Τμήμα κατασκευής
Το κατασκευαστικό τμήμα WEJOIN διοργανώνει έξι εργαστήρια που περιέχουν 300 προσωπικό. Είναι ένα diecasting εργαστήριο, ηλεκτρικό εργαστήριο, εργαστήριο μηχανημάτων, δύο εργαστήρια συγκέντρωσης, που εξετάζουν το εργαστήριο. Όλα τα μέρη για τα προϊόντα, WEJOIN τους κατασκευάζουν στο εργοστάσιο WEJOIN, έπειτα που συγκεντρώνει τους μαζί και που εξετάζει. WEJOIN μπορεί να ελέγξει την ποιότητα κάθε μέρους των προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ποσοστό ελαττωμάτων των προϊόντων τόσο χαμηλών όσο 0% εντός της εγγυητικής περιόδου.

 

Υπερπόντιο εμπορικό τμήμα
Το τμήμα WEJOIN oversea έχει 16 προσωπικό. Όλοι τους έχουν την εμπειρία τους πελάτες για περισσότερο από 4 έτη. Μέχρι τώρα, αυτή η ομάδα έχει εξυπηρετήσει τους πελάτες από περισσότερες από 80 χώρες. Έχει 38 διανομείς σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα WEJOIN. Τα προϊόντα WEJOIN κερδίζουν το μερίδιο αγοράς εξαρτώνται από τη σταθερή ποιότητα, η περισσότερη κατάλληλη υπηρεσία, ανταγωνιστική τιμή. οι πωλήσεις αυτής της ομάδας αυξάνονται μέχρι το έτος 40% στο έτος.

Στοιχεία επικοινωνίας

(showSGS=>true)