products

Ασφαλής κλειδαριά επιφύλαξης χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων τηλεχειρισμού στο έλεγχο προσπέλασης χώρων στάθμευσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα
Μάρκα: WEJOIN
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: WJCS101
Ποσότητα παραγγελίας min: 2τεμ
Τιμή: Negitiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: κουτί συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 5-20days
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50pcs/εβδομάδα
Λεπτομερής ενημέρωση
απόδειξη νερού: 100% ναι Με το συναγερμό: Ναί
Λειτουργών χρόνος: 4-6S Με την μπαταρία: Ναί
Μπαταρία Rechangeable: Ναί IP: 68

Περιγραφή προϊόντων

 

Ασφαλής κλειδαριά χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων κλειδαριών τηλεχειρισμού στον εξοπλισμό χώρων στάθμευσης ελέγχου προσπέλασης χώρων στάθμευσης

 

Εφαρμογές:

 

Πεδίο χρηστών των προϊόντων: χώρος στάθμευσης διοικητικών γραφείων ιδιοκτησίας εταιρείας διαχείρισης ιδιοκτησίας ιδιοκτητών αυτοκινήτων τοπικός

παραγωγής σπιτιών υπεύθυνων για την ανάπτυξη αυτοκινητικές εταιρείες ασφαλείας καταστημάτων εμπόρων αυτόματες, κατάστημα ασφάλειας.

 

Περιγραφή:

 

Η κλειδαριά χώρων στάθμευσης τηλεχειρισμού είναι ένα είδος συσκευής που μπορεί να είναι αυτοματοποιημένος ανελκυστήρας, ο ρόλος είναι να αποτραπεί κάποιος άλλος παίρνει το σας

τα διαστήματα χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, αφήνουν το όχημα και το πάρκο σας στην κλειδαριά χώρων στάθμευσής σας ανά πάσα στιγμή.

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο WJCS101
Τυποποιημένη τάση DC12V
Τάση μπαταριών DC12V, 7Ah
Θερμοκρασία εργασίας -35℃~+55℃
Κάθετο ύψος θέσης 340MM
Διάσταση 357*370*82.5MM
Λειτουργικό ρεύμα 0.4A
Απόσταση τηλεχειρισμού ≥30m
Καθαρό βάρος 9kgs
Μέχρι κάτω - χρόνος 4-6S
Max που αντέχει το βάρος 5 τόνοι
Βαθμός προστασίας IP68

 

Λειτουργίες:

 

Η κλειδαριά χώρων στάθμευσης τηλεχειρισμού είναι ένα είδος συσκευής που μπορεί να είναι αυτοματοποιημένος ανελκυστήρας, ο ρόλος είναι να αποτραπεί κάποιος άλλος παίρνει τα διαστήματα χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων σας, άφησε το όχημα και το πάρκο σας στην κλειδαριά χώρων στάθμευσής σας ανά πάσα στιγμή.

 

1. Εξοικονόμηση ενέργειας η μπαταρία είναι ένα καλύτερο προϊόν στην Κίνα.

Χρησιμοποιώντας μπαταρία εμπορικών σημάτων Ηνωμένων πρωτοπόρων, με τον ανθεκτικό κλονισμό, το ανθεκτικό υψηλής θερμοκρασίας, μικρό μέγεθος, η καλά δαπάνη και τα χαρακτηριστικά απόδοσης απαλλαγής, μπορούν theorily να επαναφορτιστούν 5000 φορές. Τα περισσότερα καταναλωτή ενέργειας αποδοτικά σχέδια σχεδίου για να επιτύχει το χαμηλότερο λειτουργούντα τρέχοντα οικοδεσπότη 0.4A, έναρξη τρέχον 0.6A ~ 0.7A, εφεδρικό ρεύμα της βιομηχανίας 0.6mA, εξασφαλίζοντας κατά συνέπεια μιά φορά να χρεώσει χρησιμοποιώντας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

 

 

2. Χρηματοκιβώτιο: η σύνδεση δύναμης αντι-αποσυνδέει το σχέδιο σε περίπτωση ότι ο χρήστης τοποθετεί σε λάθος μέρος την μπαταρία προκαλώντας το βραχυκύκλωμα η εγκατάσταση μπαταριών είναι εύκολη.

 

3. Ανθεκτικός: το γραφείο αποτελείται από κύβος-το κράμα ψευδάργυρου με υψηλό - η ποιότητα, και το μέγιστο βάρος μεταφέροντος είναι 5 τόνοι το γραφείο είναι ντυμένο με το βερνίκι, που είναι αδιάβροχο και αντιοξειδωτικό στο σκληρό καιρό. Ο βραχίονας ταλάντευσης αποτελείται από το ίνα-ενισχυμένο νάυλον, και δεν θα παραμορφώσει ακόμα και μετά από τη συντριβή αυτοκινήτων.

 

4. Ερμητικός: το γραφείο είναι στενά κλειστό, και ο βαθμός προστασίας είναι IP68. Είναι αδιάβροχο και dustproof. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως.

 

5. Να αυτόματος-επανατοποθετήσει η εξωτερική δύναμη δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη θέση βραχιόνων ταλάντευσης όταν είναι κάθετη όταν ο βραχίονας ταλάντευσης αναγκάζεται σε μια οριζόντια θέση, θα επανατοποθετήσει κάθετα, εκτός αν ο χρήστης χρησιμοποιεί τον τηλεχειρισμό για να το βάλει οριζόντια.

 

 

6. Ο καθορισμός από τέσσερις βίδες επέκτασης, που χρησιμοποιούν το σχέδιο εσωτερικής ασφαλείας, και τη θέση εγκαταστάσεων της επέκτασης οικοδεσποτών βιδώνει μέσα στο κοχύλι, μόνο με ένα κλειδί για να ανοίξει την πίσω κάλυψη ενώπιον της εγκατάστασης, που αποβάλλει τους κινδύνους κλοπής κατά το στάθμευση της κλειδαριάς εγκατεστημένης υπαίθρια

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Mr. Frank Zhang

WhatsApp : +008615002051250

(showSGS=>true)