aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: WEJOIN
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~320
Ετήσιες πωλήσεις: 30000000-35000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2004
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Η μηχανική & ηλεκτρική Co. Wejoin Shenzhen (ο προκάτοχός του είναι μηχανήματα Shenzhen Wejoin & ηλεκτρική Co., ΕΠΕ τεχνολογίας), καθιερώθηκε το Μάρτιο του 2004. Είναι η πρώτη εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις των ευφυών προϊόντων ελέγχου προσπέλασης στην Κίνα. WEJOIN απονεμήθηκε την επιχειρησιακή επιχείρηση εμπορικών σημάτων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, επιχείρηση με το ανεξάρτητο προϊόν καινοτομίας της πόλης Shenzhen, μια από την πιθανότερη μαρκάροντας επιχείρηση σε Shenzhen, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο έλεγχο προσπέλασης και το διοικητικό προϊόν, γνωστός κατασκευαστής στον κόσμο. Τα κύρια προϊόντα του περιλαμβάνουν την αυτόματη πύλη εμποδίων, την περιστροφική πύλη τρίποδων, το εμπόδιο χτυπημάτων, το εμπόδιο ταλάντευσης, το πλήρες γλιστρώντας εμπόδιο ύψους, τους χειριστές πυλών, κ.λπ.

 

    

WEJOIN έχει καταχωρήσει το κεφάλαιο των καλύψεων πάρκων τεχνολογίας CNY20,000,000 WEJOIN ένας τομέας 12000 τετραγωνικών μέτρων, τομέας κατασκευής 28000 τετραγωνικών μέτρων, που παρέχουν τη διαβίωση, την εκμάθηση, την ψυχαγωγία, το σύγχρονο, κήπος-όπως περιβάλλον πανεπιστημιουπόλεων κ.λπ. για 300 υπαλλήλους.


Από την καθιέρωση, τα ραβδιά WEJOIN στο ρητό «τεχνολογία είναι ο πυρήνας», εστιάζουν στην έρευνα των ανεξάρτητων προϊόντων εμπορικών σημάτων. WEJOIN συνεχίζει τα φρέσκα ταλέντα υψηλής τεχνολογίας για να ενισχύσει την ομάδα Ε&Α. Η επιχείρηση διαμόρφωσε μια υψηλής ποιότητας ομάδα Ε&Α που οδηγήθηκε από τους διάσημους εμπειρογνώμονες Qichun TU βιομηχανίας. Η επιχείρηση ανέπτυξε ανεξάρτητα τα προϊόντα ενός αριθμού και τα προγράμματα έχουν κερδίσει τα βραβεία. Η ευφυής πύλη εμποδίων ΣΥΝΕΧΩΝ μηχανών νέου τύπου έλαβε το βραβείο καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας περιοχής Longgang του 2007-2009. Το έτος 2011, «η πύλη εμποδίων νέου τύπου» ονομάζεται «το νέο ρεκόρ της επιχείρησης Shenzhen». Μέχρι τώρα, η επιχείρηση έχει περισσότερα από 150 ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (πολλά από τα είναι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τις εφευρέσεις), συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας ναυσιπλοΐας καροτσακιών, τεχνολογία ελέγχου προσπέλασης, διοικητική τεχνολογία χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων και ούτω καθεξής.

Το έτος 2017, είναι ένα σημαντικό έτος που συμπεριλαμβάνεται στην ιστορία της ανάπτυξης WEJOIN. Ανοίγει μια νέα εποχή της μεγάλης κλίμακας ευφυούς κατασκευής στη βιομηχανία. Δίνει τις επεξηγηματικές αναφορές ότι πραγματικά καλή πύλη εμποδίων με κανένα τρόπο που η μεταφορά της μηχανής, του κιβωτίου ταχυτήτων και του ελεγκτή, και της συνέλευσης με τους απλούς συνδετήρες, αυτό είναι ευφυής που κατασκευάζεται από τις επιχειρήσεις Ε&Α που κυριαρχούν τη βασική τεχνολογία. Το έτος 2017, WEJOIN επένδυσε βαριά στην ευφυή κατασκευή για να καθιερώσει 13 ευφυείς γραμμές παραγωγής ρομπότ και πραγματοποίησε την αυτοματοποίηση των ευφυών ρομπότ όπως η ρίψη κύβων ακρίβειας, η επεξεργασία κιβωτίων ταχυτήτων, η επεξεργασία άξονων και η συνέλευση και η συσκευασία μηχανών, η αυτοματοποίηση της ευφυούς προσιτότητας ποσοστού πραγματοποίησης περισσότερο από 60%, φθάνοντας πέρα από τη βιομηχανία 3,0, και για να επιτύχει μια καλύτερη συνέπεια, μια αξιόπιστη σταθερότητα, και μια παραγωγικότητα στην ποιότητα πυλών εμποδίων. Εν τω μεταξύ, η επένδυση Ε&Α αυξήσεων WEJOIN, οδηγεί τη βιομηχανία στην εποχή της μεταβλητής πύλης εμποδίων ταχύτητας. WEJOIN τον έχει περιεκτικότερο χαρτοφυλάκιο γραμμών παραγωγής στη βιομηχανία, την εμπορική πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ σερβο εμποδίων, την εμπορική μεταβλητή πύλη εμποδίων συχνότητας, τη διπλή πύλη εμποδίων ταχύτητας & δις-κατεύθυνσης, και την οικονομική πολιτική σειρά πυλών εμποδίων, για να συναντήσει ποικίλα σενάρια. Επιπλέον, WEJOIN θα εισαχθεί επίσημα στην αγορά εθνικών οδών, η αντιπροσώπευση της τεχνολογίας WEJOIN έχει φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο. Στο μέλλον, WEJOIN θα συνεχίσει να αυξάνει την επένδυση στην ευφυή Ε&Α πυλών εμποδίων και τον ευφυή ρομποτικό εξοπλισμό αυτοματοποίησης, και να αναβαθμίζει στη βιομηχανία 4,0. Μέσω της «διπλής φρόνησης», WEJOIN θα επιτύχει το φιλόδοξο στόχο της ετήσιας ικανότητας παραγωγής της πύλης εμποδίων που υπερβαίνει 200.000 σύνολα.

WEJOIN εστιάζει όχι μόνο στην τεχνολογία, την ποιότητα και τη ικανότητα παραγωγής, αλλά και στην κατασκευή του εμπορικού σήματος, του δικτύου πώλησης, και της μετά από-υπηρεσίας. Υπάρχουν κλάδοι πωλήσεων και γραμμές μετά από-υπηρεσιών σε περισσότερες από 30 επαρχίες και πόλεις στην Κίνα, να επιτρέψουν όλη την ημέρα υψηλά - ποιοτική υπηρεσία 3000 διανομείς, το σύστημα ένταξης, την επιχειρησιακή εφαρμοσμένη μηχανική, και τους κατασκευαστές των πορτών. WEJOIN στηρίζεται στην ισχυρή ικανότητα επέκτασης τεχνικής υποστήριξης και αγοράς, καθαρίζει την εγχώρια αγορά, ρυθμίζει το σχεδιάγραμμα καναλιών, και προσπαθεί να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα αγοράς των προϊόντων, να χτίσει ένα πιό εκτενές σύστημα δικτύων, να παρέχει τις περιεκτικές και αποδοτικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Με τα άριστα ποιοτικά προϊόντα και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων, WEJOIN έχει λάβει μια μεγάλη αγορά σε εσωτερικό εν τω μεταξύ, WEJOIN παίρνει βαθιά στην παγκόσμια αγορά. Με τις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων WEJOIN, τα προϊόντα WEJOIN έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, συνεργασία των εμπόρων και των πρακτόρων περισσότερο από 50, όπως η Γερμανία, Γαλλία, UK, Ρωσία, Καναδάς, Μεξικό, Ισραήλ, Ε.Α.Ε., Ινδία, Πακιστάν, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και ούτω καθεξής. WEJOIN είναι ένα γνωστό εμπορικό σήμα στην υπερπόντια αγορά, και επίσης ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στην ίδια βιομηχανία στην Κίνα.

 

 

 

Θέση:

 

-02-
Ιστορία

Το Νοέμβριο του 2002, το τμήμα ηλεκτρονίων WEJOIN, ο προκάτοχος WEJOIN Company, καθιερώνεται σε Gongming, πόλη Shenzhen. Στην αρχή, υπάρχουν 7 υπάλληλοι, το εργαστήριο είναι λιγότερο από 100 τετραγωνικά μέτρα. Η κύρια επιχείρηση παράγει το σύστημα ελέγχου πορτών.

Τον Ιούνιο του 2003, το τμήμα ηλεκτρονίων WEJOIN επεκτείνει την παραγωγή, και η ποσότητα υπαλλήλων αυξάνεται σε πάνω από 30, το εργαστήριο είναι πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα. Εκτός αυτού, WEJOIN αυξάνει επίσης τις πωλήσεις.

10 Μαρτίου το 2004, η μηχανή Shenzhen Wejoin & η ηλεκτρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκαν σε Biling, Pingshan, περιοχή Longgang, Shenzhen, καλύπτουν έναν τομέα 2000 τετραγωνικών μέτρων.

Τον Ιούλιο του 2004, το εργαστήριο μηχανημάτων WEJOIN καθιερώθηκε, και WEJOIN που διπλώνει πρώτα το χειριστή πυλών ήταν από τη γραμμή συνελεύσεων.

Το Σεπτέμβριο του 2004, WEJOIN προσδιορίστηκε όπως η «ιδιωτική επιχείρηση τεχνολογίας Shenzhen», η Ε&Α τεχνολογίας της επιχείρησης WEJOIN βεβαιώθηκε από την κυβέρνηση.

Το Δεκέμβριο του 2004, η πύλη εμποδίων WEJOIN πρώτος (σειρά πυλών εμποδίων DZ01) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

5 Αυγούστου το 2005, WEJOIN κινήθηκε από Biling προς Pinghuan, Pingshan, με πάνω από 270 υπαλλήλους, την περιοχή εργοστασίων 10000 τετραγωνικών μέτρων, και είχε τις γραμμές παραγωγής ηλεκτρονικού, της κατεργασίας, του μετάλλου φύλλων, της πύλης εμποδίων και της μηχανής.

Το Σεπτέμβριο του 2005, οι εισελκόμενες «συσκευές ναυσιπλοΐας προγράμματος καροτσακιών πυλών» που αναπτύχθηκαν ανεξάρτητα από WEJOIN, κέρδισαν το βραβείο επιστήμης του 2003-2005 ετήσιο της περιοχής Longgang, και καταχώρησαν ως ερευνητικό επίτευγμα επιστημονικού και τεχνολογία από Shenzhen Bureau της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Το Μάρτιο του 2006, WEJOIN απονεμήθηκε το πιστοποιητικό και την πινακίδα «της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας Shenzhen» από Shenzhen Bureau της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τον Ιούλιο του 2006, WEJOIN που γλιστρά πρώτα το χειριστή πυλών αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Σεπτέμβριο του 2006, το υπερπόντιο τμήμα WEJOIN καθιερώθηκε.

Το Νοέμβριο του 2006, το 10ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.

1 Ιανουαρίου το 2007, πάρκο τεχνολογίας WEJOIN που αρχίζει έτος για να κατασκευάζει, η περίοδος κατασκευής είναι ένα.

Τον Ιούνιο του 2007, η πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ εμποδίων WEJOIN πρώτος (σειρά πυλών εμποδίων DZ02) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Σεπτέμβριο του 2007, ο χειριστής πυλών ταλάντευσης WEJOIN πρώτος αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Δεκέμβριο του 2007, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 1000 σύνολα/μήνας.

25 Ιανουαρίου το 2008, πάρκο τεχνολογίας WEJOIN τυπικά πλήρες, ολόκληρη η επιχείρηση που κινείται προς το νέο εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 12000 τετραγωνικών μέτρων, τομέας κατασκευής 28000 τετραγωνικών μέτρων.

Το Φεβρουάριο του 2008, τα υποκαταστήματα WEJOIN πρώτος, εταιρία υλικού Teamjoin καθιερώθηκαν.

Το Μάρτιο του 2008, τα υποκαταστήματα WEJOIN δεύτερος, εταιρία ακρίβειας Vliga καθιερώθηκαν.

Τον Οκτώβριο του 2008, το 20ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.

Το Μάρτιο του 2009, την πρώτη σύνοδο της διάσκεψης εμπόρων άνοιξαν grandly.

Το Μάιο του 2009, η πύλη εμποδίων WEJOIN πρώτος DZ601/701 (σειρά πυλών εμποδίων DZ03) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Ιούνιο του 2009, WEJOIN κέρδισε το «εθνικό επιχειρηματικό βραβείο υψηλής τεχνολογίας» και έλαβε «το βραβείο καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας περιοχής Longgang του 2007-2009».

Το Δεκέμβριο του 2009, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε στα σύνολα του 2000/μήνας.

Τον Ιανουάριο του 2010, η πύλη εμποδίων WEJOIN απονεμήθηκε την επιχείρηση εμπορικών σημάτων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ του 2009.

Το Μάρτιο του 2010, περιστροφική πύλη τρίποδων WEJOIN πρώτος η πλήρης-αυτόματη αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Απρίλιο του 2010, η ευφυή πύλη εμποδίων WEJOIN και το καροτσάκι που διπλώνουν το ανοιχτήρι πυλών κέρδισαν «το πιστοποιητικό του ανεξάρτητου προϊόντος καινοτομίας».

Τον Ιούνιο του 2010, απονεμημένο «εθνικό πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας» περιστροφικών πυλών τρίποδων WEJOIN εμφάνιση.

Το Σεπτέμβριο του 2010, η πύλη εμποδίων φρουράς WEJOIN πρώτος Longmen (σειρά πυλών εμποδίων DZ04) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Φεβρουάριο του 2011, το εμπόδιο χτυπημάτων WEJOIN πρώτος (σειρά εμποδίων χτυπημάτων TY201) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Μάιο του 2011, WEJOIN απένειμε μια από την πιθανότερη μαρκάροντας επιχείρηση σε Shenzhen.

Τον Ιούλιο του 2011, το 30ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.

Το Δεκέμβριο του 2011, WEJOIN απένειμε «το νέο ρεκόρ της επιχείρησης Shenzhen».

Το Φεβρουάριο του 2012, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 3000 σύνολα/μήνας.

Το Μάιο του 2012, WEJOIN που διευρύνει πρώτα το εμπόδιο χτυπημάτων (σειρά εμποδίων χτυπημάτων TY301) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Σεπτέμβριο του 2012, μετά από την επαναξιολόγηση, WEJOIN κέρδισε το «εθνικό επιχειρηματικό βραβείο υψηλής τεχνολογίας» πάλι.

Το Φεβρουάριο του 2013, η περιστροφική πύλη τρίποδων ηλεκτρομαγνητών WEJOIN πρώτος αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Ιούλιο του 2013, η μηχανική & ηλεκτρική Co. Shenzhen Wejoin καθιερώθηκε.

Τον Οκτώβριο του 2013, το εμπόδιο ταλάντευσης ηλεκτρομαγνητών WEJOIN πρώτος αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Ιανουάριο του 2014, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 4000 σύνολα/μήνας.

Το Μάιο του 2014, πύλη εμποδίων WEJOIN πρώτος η οικονομική πολιτική (σειρά εμποδίων DZ-j) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Δεκέμβριο του 2014, WEJOIN που διαφημίζει πρώτα την πύλη εμποδίων (σειρά πυλών εμποδίων DZ-γ) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Ιανουάριο του 2015, ενημερωμένη η WEJOIN γραμμή συνελεύσεων πυλών εμποδίων χτίστηκε και βαλμένος στη χρήση, η ικανότητα παραγωγής πυλών εμποδίων έφθασε σε 4000 σύνολα/μήνας.

Το Φεβρουάριο του 2015, η οργάνωση τμημάτων εμποδίων ελέγχου προσπέλασης WEJOIN, η ικανότητα παραγωγής της περιστροφικής πύλης έφθασε σε 600 σύνολα/μήνας.

Τον Αύγουστο του 2015, πύλη εμποδίων ταχύτητας WEJOIN πρώτος η διπλή (σειρά πυλών εμποδίων DZ01S) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Οκτώβριο του 2015, η διπλή ταχύτητα WEJOIN πρώτος & η πύλη εμποδίων δις-κατεύθυνσης (σειρά εμποδίων DZ04S) αναπτύχθηκαν και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Ιανουάριο του 2016, πύλη εμποδίων συχνότητας WEJOIN η πρώτα εμπορική μεταβλητή (σειρά πυλών εμποδίων CB01) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Απρίλιο του 2016, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 6000 σύνολα/μήνας.

Τον Ιούνιο του 2016, περιστροφική πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ η σερβο πλήρης-αυτόματη τρίποδων WEJOIN πρώτος αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Αύγουστο του 2016, η υψηλή ταχύτητα WEJOIN πρώτος, πύλη εμποδίων 0.6s (σειρά πυλών εμποδίων CB01E) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Το Σεπτέμβριο του 2016, η μεταβλητή συχνότητα WEJOIN πρώτος & η πύλη εμποδίων δις-κατεύθυνσης (σειρά πυλών εμποδίων DZ04P) αναπτύχθηκαν και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

Τον Οκτώβριο του 2016, το εργαστήριο μηχανημάτων WEJOIN αναβαθμίστηκε, η πρώτη αυτοματοποίηση του ευφυούς ρομπότ χρησιμοποιήθηκε για τη συγκόλληση κατόχων βραχιόνων.

Τον Ιανουάριο του 2017, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 7000 σύνολα/μήνας.

Το Μάρτιο του 2017, αυτοματοποίηση WEJOIN πρώτος του ευφυούς ρομπότ για την επεξεργασία κιβωτίων ταχυτήτων, που τίθεται στη χρήση.

Τον Ιούνιο του 2017, αυτοματοποίηση WEJOIN πρώτος του ευφυούς ρομπότ για die-casting ακρίβειας, που τίθεται στη χρήση.

Τον Αύγουστο του 2017, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 8000 σύνολα/μήνας.

Τον Οκτώβριο του 2017, αυτοματοποίηση WEJOIN πρώτος του ευφυούς ρομπότ για την επεξεργασία άξονων, που τίθεται στη χρήση.

Το Νοέμβριο του 2017, WEJOIN έχει την οργάνωση 13 γραμμές παραγωγής με την αυτοματοποίηση του ευφυούς ρομπότ, και βαλμένος στη χρήση.

Το Δεκέμβριο του 2017, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 9000 σύνολα/μήνας.

Τον Ιανουάριο του 2018, πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ σερβο εμποδίων WEJOIN πρώτος η εμπορική (σειρά πυλών εμποδίων CB03) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

-03-
Υπηρεσία

Το σύστημα ελέγχου προσπέλασης WEJOIN και τα σχετικά τμήματα πυρήνων σχεδιάζονται ανεξάρτητα και κατασκευάζονται. Περιλαμβάνονται η πύλη εμποδίων, η περιστροφική πύλη τρίποδων, το εμπόδιο χτυπημάτων, το εμπόδιο ταλάντευσης, και η κλειδαριά χώρων στάθμευσης.

 

Η πύλη εμποδίων WEJOIN κατασκευάζεται με τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει ευφυή και αυτοματοποιημένη λειτουργία. Το δομικό σχέδιό του ενσωματώνει τον ανεξάρτητα αναπτυγμένο συμπλέκτη και την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία μας γύρω από τα των μετόπισθεν εμπόδια. Ο κύριος-πίνακας έρχεται με τις διεπαφές σύνδεσης για τους ανιχνευτές οχημάτων, τους φωτεινούς σηματοδότες, το υπέρυθρο φωτοκύτταρο, καθώς επίσης και τις συσκευές επικοινωνίας RS485. Αυτές οι λειτουργίες έχουν ως σκοπό να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες

μεμονωμένοι χρήστες.

 

Η περιστροφική πύλη τρίποδων χαρακτηρίζει ένα mechatronics δομικό σχέδιο που υποστηρίζει τις λειτουργίες όπως η ανίχνευση καρτών και η αμφίδρομη διάβαση. Έρχεται με ένα εν πλω πρόγραμμα για την αυτόματες ανάλυση και τη διόρθωση ελαττωμάτων. Ο μέσος βραχίονας θα μειωθεί αυτόματα κάτω όταν τροφοδοτείται μακριά και άνοδοι επάνω όταν τροφοδοτείται επάνω. Η διεπαφή σύνδεσης είναι διαθέσιμη για τους μετρητές επιβατών, και τους διπλός-κατευθυντικούς φωτεινούς σηματοδότες. Λειτουργούσα σε ένα πλήρες σύνολο πρωτοκόλλων επικοινωνίας, η περιστροφική πύλη προσφέρει τις χρήσιμες λειτουργίες όπως η μαλακή έναρξη, overclock προστασία, και αυτόματη ανίχνευση εμποδίων.

 

Τα ακριβώς επεξεργασμένα στη μηχανή εμπόδια χτυπημάτων και τα εμπόδια ταλάντευσης προσφέρουν μια πλήρη σειρά των λειτουργιών συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου συναγερμού, της πύλη-ανοικτής συμπληρωματικής προμήθειας έκτακτης ανάγκης, του υπέρυθρου αντι-σφιγκτήρα, της αυτόματης διάγνωσης ελαττωμάτων, της κλειδαριάς αντι-αντιστροφής, καθώς επίσης και του ενιαίου ή ελέγχου προσπέλασης διπλός-κατεύθυνσης. Το αυτόματο πύλη-κλείσιμο επιτρέπεται κατά τη διάρκεια δύναμη-επάνω. Εάν η μετάβαση παραμείνει αχρησιμοποίητη αφότου έχει χορηγηθεί η πρόσβαση πυλών, το εμπόδιο θα παρατείνει αυτόματα το χρόνο πρόσβασης. Ο περίοδος χάριτος μπορεί να βαθμολογηθεί.

 

WEJOIN είναι συνήγορος της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Η επαγγελματική ομάδα ανάπτυξής μας οδηγείται από τον κ. Tu — ένας γνωστός εμπειρογνώμονας στη εγχώρια βιομηχανία. Οι συνεχείς προσπάθειές τους έχουν παραγάγει περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πνευματικής ιδιοκτησίας, των οποίων υπάρχουν πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Ειδικευόμαστε στις τεχνολογίες που περιλαμβάνουν τα συστήματα ελέγχου προσπέλασης, τις trackless εισελκόμενες πόρτες, καθώς επίσης και τα συστήματα διαχείρισης δυνατότητας στάθμευσης.

 

Η εστίασή μας στις διοικητικές μέριμνες, την εξασφάλιση ποιότητας, την τεχνολογία παραγωγής, και την απεικόνιση εμπορικών σημάτων επαινείται από μια έμφαση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Με τη συνεργασία περισσότερων από 50 διανομέων παγκοσμίως, έχουμε καθιερώσει επιτυχώς ένα δίκτυο παγκόσμιας υπηρεσίας. Οι ειλικρινείς και προσεκτικοί αντιπρόσωποι είναι στην εφεδρεία για να παρέχουν την επαγγελματική βοήθεια στην εκτιμημένη πελατεία μας. Χρησιμοποιούμε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα για την τοποθέτηση των διεθνών διοικητικών μεριμνών.

 

Οι διαταγές μεταφέρονται και μέσω του αέρα και της θάλασσας είτε στα πλήρη φορτία εμπορευματοκιβωτίων είτε λιγότερο από τα φορτία εμπορευματοκιβωτίων.

 

WEJOIN λειτουργεί στενά με τις εμπιστευμένες ναυτιλιακές εταιρίες για να εξασφαλίσει ότι όλες οι παραδόσεις γίνονται ακίνδυνα, ακριβώς, και εγκαίρως.

-04-
Η ομάδα μας

Τμήμα Ε&Α

 

Το deparment Ε&Α WEJOIN έχει 58 προσωπικό, εξουσιάζει 10% όλων των υπαλλήλων WEJOIN. Κάτω από την οδήγηση του μηχανικού cheaf ο κ. Tu Qichun που είναι ένας από τον πιό επιτακτικό μηχανικό για τα προϊόντα ελέγχου προσπέλασης στην Κίνα, WEJOIN ήταν αναπτύσσει πολλά είδη πύλης εμποδίων, πύλη περιστροφικών πυλών, πύλη ταχύτητας, πύλη ταλάντευσης από το 2004 επάνω. Κάθε έτος έχουμε τη βελτίωση τα προϊόντα exsit και το μεσημεριανό γεύμα στα νέα producxts βάσει της αγοράς ανατροφοδοτεί. Ο στόχος μας είναι κατασκευή τα καταλληλότερα προϊόντα για τους πελάτες.

 

 

Τμήμα κατασκευής

 

Το τμήμα κατασκευής WEJOIN διοργανώνει έξι εργαστήρια που περιέχουν 300 προσωπικό. Το εργαστήριο, ηλεκτρικό εργαστήριο, machinary εργαστήριο, δύο εργαστήρια συγκέντρωσης, που εξετάζουν το εργαστήριο. Όλα τα μέρη για τα προϊόντα, WEJOIN τους κατασκευάζουν στο εργοστάσιο WEJOIN, έπειτα που συγκεντρώνει τους μαζί και που εξετάζει.  WEJOIN μπορεί να ελέγξει την ποιότητα από κάθε μέρη των προϊόντων.  Ο στόχος μας είναι έλεγχος το ποσοστό ελαττωμάτων των προϊόντων τόσο χαμηλών όπως 0% εντός της εγγυητικής περιόδου.

 

 

 

Υπερπόντιο deparment μάρκετινγκ

 

Το τμήμα WEJOIN oversea έχει 16 προσωπικό. Όλοι τους έχουν την εμπειρία για τους πελάτες περισσότερο από

4 έτη. Μέχρι τώρα, αυτή η ομάδα έχει την υπηρεσία οι πελάτες από περισσότερες από 80 χώρες. Έχει 38 διανομείς

όλοι πέρα από τον κόσμο για τα προϊόντα WEJOIN. Τα προϊόντα WEJOIN κερδίζουν το μερίδιο αγοράς εξαρτώνται από τη σταθερή ποιότητα, η περισσότερη κατάλληλη υπηρεσία, ανταγωνιστική τιμή.  οι πωλήσεις αυτής της ομάδας αυξάνουν το έτος 40% στο έτος.

 

 

-05-
Video

Στοιχεία επικοινωνίας