aboutus

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.

Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
1 2 3 4
Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: WEJOIN
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~320
Ετήσιες πωλήσεις: 30000000-35000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2004
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ιδρυμένο το Μάρτιο του 2004, Shenzhen WEJOIN είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην Ε&Α, την παραγωγή, και τις πωλήσεις των ευφυών προϊόντων ελέγχου προσπέλασης. Έχει σχεδόν 200 κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες. Τα κύρια προϊόντα του συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής πύλης εμποδίων, της αρίστης ποιότητας & ΣΥΝΕΧΗΣ μεταβλητός-συχνότητα μέσος-βαθμού & eco-βαθμού πύλης εμποδίων, του εμποδίου χτυπημάτων, της περιστροφικής πύλης τρίποδων, του εμποδίου ταλάντευσης, της πύλης ταχύτητας, κ.λπ., είναι κατάλληλα για την είσοδο και βγαίνουν τη διαχείριση των οχημάτων και του προσωπικού όπως η πύλη μεγάλου φόρου, το εμπορικό plaza, οι κατοικήσιμες περιοχές, οι σταθμοί, τα τελωνειακά σημεία ελέγχου, κ.λπ.

 

Από το 2017, Shenzhen WEJOIN έχει επενδύσει βαριά στην οικοδόμηση των ευφυών γραμμών παραγωγής ρομπότ. Μέχρι τώρα, έχει διαμορφώσει σχεδόν 30 ευφυείς γραμμές παραγωγής ρομπότ για την ετήσια ικανότητα παραγωγής 300.000 συνόλων, με περισσότερα από 160 σύνολα εξοπλισμού. WEJOIN είναι η παγκόσμια μεγαλύτερη βάση παραγωγής για τις πύλες εμποδίων. Έχει πραγματοποιήσει την αυτοματοποίηση ακριβώς die-casting, των εξαρτημάτων που επεξεργάζονται, της συνέλευσης μηχανών, της συνέλευσης μηχανισμών, ολόκληρης της συνέλευσης, και της συσκευασίας, κ.λπ. Το περιεκτικό ποσοστό αυτοματοποίησης είναι περισσότερο από 80%, του οποίου περισσότερο από 90% των ανταλλακτικών παράγονται από τα ευφυή ρομπότ, βεβαιώνοντας τη συνέπεια και τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων. Στο μέλλον, οι κινεζικές επιχειρήσεις θα επιταχύνουν τις προσπάθειες στην κατασκευή υψηλών σημείων και την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη. WEJOIN θα βοηθήσει τη βιομηχανία να αναπτυχθεί σταθερά μέσω των ευφυών προϊόντων και της ευφυούς κατασκευής της «διπλής νοημοσύνης».

 

WEJOIN έχει τις ισχυρές ικανότητες καινοτομίας και Ε&Α, υπερβολιή υψηλός τεχνολογία, και τη χειροτεχνία, που οδηγεί τη βιομηχανία στην εποχή της ευφυούς μεταβλητής διασύνδεσης ταχύτητας. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, WEJOIN προώθησε μια τρισδιάστατη πύλη εμποδίων που επέτυχε τη λειτουργία εξαιρετικά-υψηλός-ταχύτητας στο τρισδιάστατο διάστημα. Αυτό είναι η πρώτη, αποδιοργανωτική καινοτομία της βιομηχανίας, και ιστορική σημαντική ανακάλυψη, που αντιπροσωπεύει τις ανώτερες τεχνικές ικανότητες WEJOIN. Από τη γέννηση της πρώτης ενσωματωμένης πύλης εμποδίων το 2004 στην έναρξη της τρισδιάστατης πύλης εμποδίων το 2021, WEJOIN έχει πραγματοποιήσει επτά σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές της πύλης εμποδίων σε 18 έτη, που οδηγούν τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας στη βιομηχανία.

 

Από τις πρώτες ύλες στα ανταλλακτικά, επίσης τελειωμένος - τα προϊόντα, WEJOIN είναι αυτήν την περίοδο η μόνη εσωτερική επιχείρηση που υιοθετεί τη μεγάλης κλίμακας ευφυή κατασκευή τη σε ολόκληρη αλυσίδα βιομηχανίας. Με τη βιομηχανία 4,0 τα πρότυπα όπως ο στόχος, WEJOIN θα συνειδητοποιήσει και η τηλεκατευθυνόμενη παραγωγή, συνεχίζει να αυξάνει την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας και την επένδυση του ευφυούς εξοπλισμού αυτοματοποίησης για τις πύλες εμποδίων, να βελτιώνει την ακρίβεια κατασκευής, τη λειτουργούσα ζωή, και τη σταθερότητα των πυλών εμποδίων, και να τους καθιστά καταλληλότερους, ευφυέστερους και πιό αξιόπιστους.

 

Η τεχνολογική καινοτομία, η ποιότητα των προϊόντων, και οι ικανότητες κατασκευής είναι η κινητήρια δύναμη της συνεχούς ανάπτυξης WEJOIN. Το εμπορικό σήμα, τα κανάλια, και η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι οι στυλοβάτες της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης WEJOIN. WEJOIN έχει ιδρύσει τις πωλήσεις και τις οργανώσεις υπηρεσιών σε περισσότερες από 30 επαρχίες και τις πόλεις σε ολόκληρη την Κίνα, που παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.000 διανομείς και προμηθευτές συστημάτων. Τα προϊόντα WEJOIN πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Έχει τις εξόδους υπηρεσιών αντιπροσωπειών οργάνωσης σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού, της Βραζιλίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Μαλαισίας, της Τουρκίας, του Ισραήλ, της Ινδίας, της Ταϊλάνδης, της Νότιας Αφρικής, κ.λπ. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πυλών εμποδίων στην Κίνα με το μεγαλύτερο όγκο εξαγωγής.

 

Με την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και ένα υψηλής ποιότητας σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, «WEJOIN» έχει γίνει ένα κόσμος-διάσημο εμπορικό σήμα των πυλών εμποδίων. Η παραμονή αληθινή στην αρχική φιλοδοξία, εργάζεται σκληρά, κάνει κάθε προϊόν με τις καρδιές, και χτίζει την αξιόπιστη ποιότητα WEJOIN στον κόσμο.

 

 

Κίνα Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Εταιρικό Προφίλ 0


 

Ιστορία

Το Νοέμβριο του 2002, το τμήμα ηλεκτρονίων WEJOIN, ο προκάτοχος WEJOIN Company, καθιερώνεται σε Gongming, πόλη Shenzhen. Στην αρχή, υπάρχουν 7 υπάλληλοι, το εργαστήριο είναι λιγότερο από 100 τετραγωνικά μέτρα. Η κύρια επιχείρηση παράγει ένα σύστημα ελέγχου πορτών.
 

Τον Ιούνιο του 2003, το τμήμα ηλεκτρονίων WEJOIN επεκτείνει την παραγωγή, και ο αριθμός αυξήσεων υπαλλήλων σε πάνω από 30, το εργαστήριο είναι πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα. Εκτός αυτού, WEJOIN αυξάνει επίσης τις πωλήσεις.
 

10 Μαρτίου 2004, η μηχανή Shenzhen WEJOIN & η ηλεκτρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκαν σε Biling, Pingshan, περιοχή Longgang, Shenzhen, το οποίο καλύπτει έναν τομέα 2000 τετραγωνικών μέτρων.
 

Το Σεπτέμβριο του 2005, οι εισελκόμενες «συσκευές ναυσιπλοΐας προγράμματος καροτσακιών πυλών» που αναπτύχθηκαν ανεξάρτητα από WEJOIN, κέρδισαν το βραβείο επιστήμης του 2003-2005 ετήσιο της περιοχής Longgang και καταχώρησαν ως ερευνητικό επίτευγμα της επιστήμης και της τεχνολογίας από Shenzhen Bureau της επιστήμης και της τεχνολογίας.
 

Το Σεπτέμβριο του 2006, το υπερπόντιο τμήμα WEJOIN καθιερώθηκε.
 

1 Ιανουαρίου 2007, το πάρκο τεχνολογίας WEJOIN που αρχίζει έτος για να κατασκευάζει, η περίοδος κατασκευής είναι ένα.
 

Τον Οκτώβριο του 2008, το 20ο γραφείο WEJOIN της εγχώριας αγοράς καθιερώθηκε.
 

Τον Ιούνιο του 2009, WEJOIN κέρδισε το «εθνικό επιχειρηματικό βραβείο υψηλής τεχνολογίας» και έλαβε το «βραβείο καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας περιοχής Longgang του 2007-2009».
 

Τον Ιανουάριο του 2010, η πύλη εμποδίων WEJOIN απονεμήθηκε την επιχείρηση εμπορικών σημάτων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ του 2009.
 

Το Μάιο του 2011, WEJOIN απένειμε μια από τις πιθανότερες μαρκάροντας επιχειρήσεις σε Shenzhen.
 

Το Φεβρουάριο του 2012, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 3000 σύνολα/μήνας.
 

Τον Ιούλιο του 2013, η μηχανική & ηλεκτρική Co. Shenzhen WEJOIN καθιερώθηκε.
 

Τον Ιανουάριο του 2014, η ικανότητα παραγωγής της πύλης εμποδίων έφθασε σε 4000 σύνολα/μήνας.
 

Τον Αύγουστο του 2015, πύλη εμποδίων ταχύτητας WEJOIN η πρώτη διπλή (σειρά πυλών εμποδίων DZ01S) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.
 

Τον Οκτώβριο του 2016, το εργαστήριο μηχανημάτων WEJOIN αναβαθμίστηκε, η πρώτη αυτοματοποίηση των ευφυών ρομπότ χρησιμοποιήθηκε για τη συγκόλληση κατόχων βραχιόνων.
 

Το Νοέμβριο του 2017, WEJOIN έχει την οργάνωση 13 γραμμές παραγωγής με την αυτοματοποίηση των ευφυών ρομπότ και τους έβαλε στη χρήση.
 

Τον Ιανουάριο του 2018, πύλη ΣΥΝΕΧΏΝ σερβο εμποδίων WEJOIN η πρώτη εμπορική (σειρά πυλών εμποδίων CB03) αναπτύχθηκε και από τη γραμμή συνελεύσεων επιτυχώς.

 

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, WEJOIN προώθησε μια τρισδιάστατη πύλη εμποδίων που επέτυχε τη λειτουργία εξαιρετικά-υψηλός-ταχύτητας στο τρισδιάστατο διάστημα. Αυτό είναι η πρώτη, αποδιοργανωτική καινοτομία της βιομηχανίας, και ιστορική σημαντική ανακάλυψη, που αντιπροσωπεύει τις ανώτερες τεχνικές ικανότητες WEJOIN.

 

Κίνα Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Υπηρεσία

Το σύστημα ελέγχου προσπέλασης WEJOIN και τα σχετικά τμήματα πυρήνων σχεδιάζονται ανεξάρτητα και κατασκευάζονται. Περιλαμβάνονται η πύλη εμποδίων, η περιστροφική πύλη τρίποδων, το εμπόδιο χτυπημάτων, το εμπόδιο ταλάντευσης, και η κλειδαριά χώρων στάθμευσης.

 

Η πύλη εμποδίων WEJOIN κατασκευάζεται με τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει ευφυή και αυτοματοποιημένη λειτουργία. Το δομικό σχέδιό του ενσωματώνει τον ανεξάρτητα αναπτυγμένο συμπλέκτη και την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία μας γύρω από τα των μετόπισθεν εμπόδια. Το mainboard έρχεται με τις διεπαφές σύνδεσης για τους ανιχνευτές οχημάτων, τους φωτεινούς σηματοδότες, το υπέρυθρο φωτοκύτταρο, καθώς επίσης και τις συσκευές επικοινωνίας RS485. Αυτές οι λειτουργίες έχουν ως σκοπό να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των μεμονωμένων χρηστών.

 

Η περιστροφική πύλη τρίποδων χαρακτηρίζει ένα mechatronics δομικό σχέδιο που υποστηρίζει τις λειτουργίες όπως η ανίχνευση καρτών και η αμφίδρομη διάβαση. Έρχεται με ένα εν πλω πρόγραμμα για την αυτόματες ανάλυση και τη διόρθωση ελαττωμάτων. Ο μέσος βραχίονας θα μειωθεί αυτόματα κάτω όταν τροφοδοτείται μακριά και άνοδος επάνω όταν τροφοδοτείται επάνω. Μια διεπαφή σύνδεσης είναι διαθέσιμη για τους μετρητές επιβατών, και τους διπλός-κατευθυντικούς φωτεινούς σηματοδότες. Λειτουργούσα σε ένα πλήρες σύνολο πρωτοκόλλων επικοινωνίας, η περιστροφική πύλη προσφέρει τις χρήσιμες λειτουργίες όπως η μαλακή έναρξη, overclock προστασία, και αυτόματη ανίχνευση εμποδίων.

 

Τα ακριβώς επεξεργασμένα στη μηχανή εμπόδια χτυπημάτων και τα εμπόδια ταλάντευσης προσφέρουν μια πλήρη σειρά των λειτουργιών συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου συναγερμού, της πύλη-ανοικτής συμπληρωματικής προμήθειας έκτακτης ανάγκης, του υπέρυθρου αντι-σφιγκτήρα, της αυτόματης διάγνωσης ελαττωμάτων, της κλειδαριάς αντι-αντιστροφής, καθώς επίσης και του ενιαίου ή ελέγχου προσπέλασης διπλός-κατεύθυνσης. Το αυτόματο πύλη-κλείσιμο επιτρέπεται κατά τη διάρκεια δύναμη-επάνω. Εάν η μετάβαση παραμείνει αχρησιμοποίητη αφότου έχει χορηγηθεί η πρόσβαση πυλών, το εμπόδιο θα παρατείνει αυτόματα το χρόνο πρόσβασης. Ο περίοδος χάριτος μπορεί να βαθμολογηθεί.

 

WEJOIN είναι συνήγορος της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Η επαγγελματική ομάδα ανάπτυξής μας οδηγείται από τον κ. Tu — ένας γνωστός εμπειρογνώμονας στη εγχώρια βιομηχανία. Οι συνεχείς προσπάθειές τους έχουν παραγάγει περισσότερα από 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας πνευματικής ιδιοκτησίας, των οποίων υπάρχουν πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Ειδικευόμαστε στις τεχνολογίες που περιλαμβάνουν τα συστήματα ελέγχου προσπέλασης, τις trackless εισελκόμενες πόρτες, καθώς επίσης και τα συστήματα διαχείρισης δυνατότητας στάθμευσης.

 

Η εστίασή μας στις διοικητικές μέριμνες, την εξασφάλιση ποιότητας, την τεχνολογία παραγωγής, και την απεικόνιση εμπορικών σημάτων συμπληρώνεται από μια έμφαση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Με τη συνεργασία περισσότερων από 50 διανομέων παγκοσμίως, έχουμε καθιερώσει επιτυχώς ένα δίκτυο παγκόσμιας υπηρεσίας. Οι ειλικρινείς και προσεκτικοί αντιπρόσωποι είναι στην εφεδρεία για να παρέχουν την επαγγελματική βοήθεια στην εκτιμημένη πελατεία μας. Χρησιμοποιούμε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα για την τοποθέτηση των διεθνών διοικητικών μεριμνών. Οι διαταγές μεταφέρονται και μέσω του αέρα και της θάλασσας είτε στα πλήρη φορτία εμπορευματοκιβωτίων είτε λιγότερο από τα φορτία εμπορευματοκιβωτίων. WEJOIN λειτουργεί στενά με τις εμπιστευμένες ναυτιλιακές εταιρίες για να εξασφαλίσει ότι όλες οι παραδόσεις γίνονται ακίνδυνα, ακριβώς, και εγκαίρως.

 

Κίνα Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Τμήμα Ε&Α
Το τμήμα Ε&Α WEJOIN έχει 58 προσωπικό, που εξουσιάζει 10% όλων των υπαλλήλων WEJOIN. Κάτω από την οδήγηση του κύριου μηχανικού Mr.Tu Qichun που είναι ένας από τους πιό επιτακτικούς μηχανικούς για τα προϊόντα ελέγχου προσπέλασης στην Κίνα, WEJOIN έχει αναπτυχθεί πολλά είδη πυλών εμποδίων, πύλες περιστροφικών πυλών, πύλες ταχύτητας, πύλες ταλάντευσης από το 2004 επάνω. Κάθε χρόνο έχουμε αναβαθμίσει τα προϊόντα εξόδων και το μεσημεριανό γεύμα στα νέα προϊόντα βάσει της αγοράς ανατροφοδοτεί. Ο στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε τα καταλληλότερα προϊόντα για τους πελάτες.

 

Τμήμα κατασκευής
Το κατασκευαστικό τμήμα WEJOIN διοργανώνει έξι εργαστήρια που περιέχουν 300 προσωπικό. Είναι ένα diecasting εργαστήριο, ηλεκτρικό εργαστήριο, εργαστήριο μηχανημάτων, δύο εργαστήρια συγκέντρωσης, που εξετάζουν το εργαστήριο. Για όλα τα μέρη για τα προϊόντα, WEJOIN τους κατασκευάζει στο εργοστάσιο WEJOIN, κατόπιν τους συγκεντρώνει μαζί και εξεταστικός. WEJOIN μπορεί να ελέγξει την ποιότητα κάθε μέρους των προϊόντων. Ο στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ποσοστό ελαττωμάτων των προϊόντων τόσο χαμηλών όσο 0% εντός της εγγυητικής περιόδου.

 

Υπερπόντιο εμπορικό τμήμα
Το τμήμα WEJOIN oversea έχει 16 προσωπικό. Όλοι τους έχουν την εμπειρία τους πελάτες για περισσότερο από 4 έτη. Μέχρι τώρα, αυτή η ομάδα έχει εξυπηρετήσει τους πελάτες από περισσότερες από 80 χώρες. Έχει 38 διανομείς σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα WEJOIN. Τα προϊόντα WEJOIN κερδίζουν το μερίδιο αγοράς ανάλογα με τη σταθερή ποιότητα, η περισσότερη κατάλληλη υπηρεσία, ανταγωνιστική τιμή. οι πωλήσεις αυτής της ομάδας αυξάνονται μέχρι το έτος 40% στο έτος.

Κίνα Shenzhen Wejoin Mechanical & Electrical Co. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας